Hai să căutăm prin suflet! 💜

Nu mai știu câte zile au trecut de când stam acasă. Nu le număr, ba chiar mă trezesc câteodată in mijlocul săptămânii și nu știu în ce dată suntem, am senzația ca e sâmbătă în fiecare zi, probabil pentru că înainte sâmbăta era pentru mine ziua de relax, duminica incepeau grijile și pregătirile pentru o nouă săptămână, nu mai eram așa de liniștită.

Ce observ însă este că timpul trece la fel de repede ca înainte. Aveam impresia că timpul trece așa de repede doar pentru că aveam multe activități , dar chiar și acum când nu am multe de făcut și sunt organizată cu treburile casnice, timpul tot se scurge cu viteză.

Repede, va veni ziua în care vom povesti despre ce trăim noi acum cu bune și cu rele.

Anul 2020 ,an de istorie !

Începem să avem o rutină zilnică, ne obișnuim cu viața asta mai liniștită, deși știm că este doar liniștea dinaintea furtunii.

Mă sperie puțin ziua in care ne vor anunța că e gata, putem să ne întoarcem la ale noastre și intrăm din nou în “pită”….îmi și imaginez cum stau timidă, și nu știu în ce parte să o apuc, ce să rezolv prima dată, dar știu sigur că aștept cu nerăbdare o ședință de înfrumusețare, dacă am noroc să prind loc, nu -i așa?

Dacă acum căutăm, drojdie , hârtie igienică și făină, sigur va fi bătaie pe locuri la o manichiură, un vopsit , un pensat. Până atunci mă descurc cum pot singurică.

In același timp mă întreb : oare nu-mi va lipsi liniștea aceasta?

Sigur că nu-mi mai doresc să trăim ce se întâmplă acum și virușii sa stea la ei acasă, să ne dea pace sau măcar să ne împrietenim și să putem conviețui împreună, la un moment dat tot va trebui sa ne cunoaștem, deci să nu mai fie atât de agresiv.

Nu mai pot și nu mai accept felul în care ne este expusă problema asta.

Felul in care se numără morții, și cum ne este indusă frica și teroarea prin cifre și scenarii…..Gata! Stop!

Este rău dar este și bine ! Și aleg să ma focusez pe partea bună!

Apreciez timpul ăsta pe care îl am și după care nici nu-mi dădeam seama că tânjesc.

Ma bucur și că ninge primăvara ceea ce altădată m-ar fi înfuriat teribil! 😊

Am ieșit astăzi special să-mi cumpăr flori, mi-am adus primăvara in casă. Florile înfrumusețează încăperile și mie îmi transmit, viață!

Zic, să ne bucurăm de floricele și să ne facem zilele mai frumoase și viața mai ușoară!

Totul se află în noi, hai să căutăm prin suflet!

Publicat de Anda.Cri

Salutare!❤️ Bine ai venit! Probabil ai intrat din curiozitate ,sa stii ca si pentru mine este ceva nou asa ca te rog sa fii bland(a) cu mine. Numele meu este Anda Cristina Traita ,sunt sotie ,mamica de fetita si iubitoare de Felix (motanul nostru simpatic). Ma caracterizez drept o persoana linistita ,o buna ascultatoare, atenta la cei din jurul meu si cam timida (incerc sa ma tratez). Imi place moda si iubesc sa calatoresc ,imi plac dulciurile dar imi place si sportul.Incerc sa le imbin pe toate. Am prins curaj sa fac acest blog si asta imi da o stare de bine. "Fii curajos! Asuma-ti riscuri!"

2 gânduri despre „Hai să căutăm prin suflet! 💜

  1. Ca de obicei ma uimești!! Sa nu te oprești din a scrie, fiindcă faci ceva ce care chiar merita atenție din partea oamenilor! Te pup dulce😘❤️

    Apreciază

Lasă un comentariu