Recunoștință!❤️

Cum vă spuneam este liniște și bine în carantină. Dar ce va fi după, asta este întrebarea… ne frământă pe toți cum vom ieși din asta. Oare viața va mai fi la fel?

Pentru mine, sigur nu, așa că mă pregătesc pentru adaptare și îmi doresc să ne întâlnim mai buni decât suntem, mai calzi, mai răbdători, mai zâmbitori. Vom avea nevoie unii de alții, pentru că se pare că nu va fi ușor.

Cu răbdare și optimism ne vom regăsi și ne vom continua drumul vieții plini de recunoștință .

Îndrăznesc să cred că toți vom simți RECUNOȘTINȚĂ !

Recunoștință pentru o nouă șansă la viață, o viață pe care o putem îmbunătății fiecare dintre noi cu bunătate, empatie, iertare și iubire .

Fiind recunoscători, ne putem bucura de tot ceea ce ne înconjoară .

Încercați sa treceți pe o hârtie motive pentru care sunteți recunoscători, chiar “nimicuri” din viața de zi cu zi, o sa rămâneti surprinși ce efect are acest exercițiu, de multe ori nu observăm tot ce avem in jurul nostru, și ne dorim tot mai mult sau nu ne mulțumește nimic și ni se pare ca totul este greu.

Bine a spus cine a spus: “Ești ceea ce crezi despre tine!” așa că ai grijă ce gândești, fii recunoscător(e) și nu te judeca prea aspru (asta așa ca o paranteză). ❤️

Da! Astăzi sunt melancolică, probabil pentru că pe cer a apărut soarele, nu mai sunt nori, se arată o zi frumoasă și caldă , o zi de care nu mă pot bucura pe deplin, stând la soare, plimbându-mă și simțind mult așteptata primăvară. Sunt tot acasă!

Prietena mea, cafeaua!

Îmi încep ziua cu doza preferată de cofeină, neaparat… este fericirea mea de dimineața, o savurez în liniște și mă bucur până la ultima picătură. Am o relație specială cu cafeaua, eu cu ea în fiecare dimineață, îmi așez gândurile în ordine, încerc să nu las nimic să umble haotic prin mintea mea 🙂 îmi organizez ziua, biiine ….în perioada asta simt o relaxare….ceva …de nici nu-mi puteam imagina, nu mă grăbesc pentru nimic, stau seara liniștită până târziu și sunt super happy că a doua zi nu sună ceasul, nu am nici o treaba urgentă, nici un stres…

Ba da! am un stres…. ce sa mai gătesc??? dar asta vă povestesc altă dată.😉

Le fac pe toate în ritmul meu fără să mă preseze timpul, și asta mă bucură nespus.

Și cum stau eu în relaxarea mea, mai dau un scroll pe facebook și mă apucă așa un dor de shopping de n-ai mai pomenit. Cum noi femeile “nu avem niciodată cu ce sa ne îmbrăcăm “ …ma apucă “panica”….

Nu am haine de casă! Spune-ți-mi că nu sunt singura cu această “problemă” , și voi căutați prin tot dulapul după ceva de casă? 😁

Aș cumpăra tot internetul, pentru ca apropo nu știu dacă ați observat dar este plin cu “ținute de casa” , compleuri , pijamale ….noroc cu soțul din dotare care îmi amintește că nu îmi trebuie chiar tot ce văd. 😂

Pentru ca da, mie îmi place sa ma aranjez și in casă și nu stau in pijamale in toată ziua.

Starea noastră depinde de cum ne începem ziua, nu-i așa? Cu cât ne îngrijim pe noi și spațiul din jurul nostru , parca suntem revigorați.

Asta simt eu!

#treschic

Și da, are dreptate, mi-am propus ca anul acesta să fiu mai cumpătată.

Speeerr să reușeeeesc!

Recunosc că de multe ori cumpăr și ce nu îmi trebuie cu adevărat.

Dacă aveți sfaturi, cum să mă tratez 😁 aștept cu interes .

Uite așa nu m-am lăsat fermecată de ce am văzut pe internet și am o prima victorie!!! Yeeey !!!

Ce mi-am mai propus eu pentru mine este ca ca în această perioadă să investesc mai mult in interiorul meu și nu in exterior. Nu mă ajuta la nimic sa am haine care mai de care sau alte obiecte nefolositoare. Aleg sa investesc în dezvoltarea mea spirituală, în educație și sănătate pentru mine. Pentru ca merit!

Pentru că, nu-i așa, misiunea noastră pe pământ este să facem lumea mai bună și de unde să începem, dacă nu cu noi?

Haideți să fim mai buni cu noi, mai indulgenți, să ne iertăm … și poate așa restul se vor oglindi în noi.

Îmbrățișări !❤️

Publicat de Anda.Cri

Salutare!❤️ Bine ai venit! Probabil ai intrat din curiozitate ,sa stii ca si pentru mine este ceva nou asa ca te rog sa fii bland(a) cu mine. Numele meu este Anda Cristina Traita ,sunt sotie ,mamica de fetita si iubitoare de Felix (motanul nostru simpatic). Ma caracterizez drept o persoana linistita ,o buna ascultatoare, atenta la cei din jurul meu si cam timida (incerc sa ma tratez). Imi place moda si iubesc sa calatoresc ,imi plac dulciurile dar imi place si sportul.Incerc sa le imbin pe toate. Am prins curaj sa fac acest blog si asta imi da o stare de bine. "Fii curajos! Asuma-ti riscuri!"

4 gânduri despre „Recunoștință!❤️

  1. Criiiis! Te imbrațisez!🤗🤗🤗
    Ma bucur atât de mult ca ai decis sa îti reverși calitatile in jur si prin acest blog, pentru că așa esti tu, in viața de zi cu zi, asa te stiu eu. Scoate si aici bunătătile din inima ta mare, sa ne bucuram si noi de ele!❤❤❤

    Apreciază

  2. Da, da am un sfat cum sa te opresti de la cumparaturile inutile. De 2 luni, imi notez pe telefon absolut tot ce cheltui. Începând de la mancare, haine, pantofi ( unde am o problema grava), pana la motorina, cosmetice, tot absolut.
    O sa ramai uimita cand tragi o linie la sfarsitul lunii si iti dai seama ca de cel putin jumatate dintre cheltuieli te puteai lipsi cu usurinta! La mine functioneaza!😁

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: